Dames - Heren - Kinderen

Uw kapper

Actueel

Nieuws omtrent het coronavirus  

21-12-2021

 

We hadden zo gehoopt dat we niet meer dicht hoefde, maar helaas kwam toch het slechte nieuws van een nieuwe lockdown afgelopen zaterdag.

We mogen helaas weer ons mooie beroep niet meer uitoefenen maar om jullie toch van dienst te zijn en om voor ons wat extra’s te genereren, zijn we aanwezig in de salon op woensdag van 14.00 tot 16.00 uur en vrijdag van 12.00 tot 14.00 uur.

We bieden weer uitgroei verfkits aan voor 30 euro, dit is incl een kwast, handschoenen, instructies en een presentje voor de feestdagen. 

 Ook hebben we nog hele mooie shampoo pakketten van zowel joico, Fudge als olaplex met nu zelfs 30% korting! Op=Op 

 Dus mocht u niet weten wat u kan geven voor de feestdagen; geef eens mooi haar cadeau! Door middel van een cadeaubon of een mooi shampoo pakket. 

 U kunt dit bestellen door een mailtje te sturen naar info@desalonnuenen.nl of u belt ons op het moment dat we aanwezig zijn in de salon en dan kunt u het afhalen op woensdag of vrijdag


23 - 02 - 2021

Yes de vlag mag uit! We mogen weer werken!

En wat hebben we er zin in, en u ook, dat blijkt wel uit de vele emails en online boekingen.

Hoe gaan we het doen:

We mogen open op woensdag 3 maart, we hanteren dezelfde regels als voor de lockdown en gaan er vanuit dat onze klanten deze in acht nemen!

Vrijdag 26 februari beginnen wij met bellen naar klanten, we proberen zoveel mogelijk een eerlijke volgorde aan te houden. We beginnen met bellen naar de mensen die al in december een afspraak hadden staan.

Op zaterdag 27 februari kunt u ons telefonisch bereiken van 9.00 tot 16.00 uur. 

Voel uzelf alstublieft niet beledigd als we u vrijdag niet bellen, we hebben een groot klanten bestand en kunnen niet iedereen bellen.

We zien u hopelijk snel en in goede gezondheid, wij hebben er zin in!


17-12-2020

Lieve Klanten,

Daar gaan we weer, we zijn weer gesloten ondanks dat we met zijn allen zo ons best deden wat betreft hygiene.

We mogen u dit jaar dus geen mooi feestkapsel geven, wat we wel mogen:

BEZORGEN, dit houd in dat u weer verfkits, tegoedbonnen en producten bij ons kan bestellen.

De verfkits zijn alleen bedoeld om de uitgroei bij te werken van egale kleuren. Dus niet voor highlights bij te werken. 

De prijs van een verfkit is vanaf 32,50 euro (1 tube) daarvoor krijgt u: verf + waterstof, handschoenen, plastic cape en een presentje. 

Dit alles komen we op zaterdagen van 13.00 tot 15.00uur en woensdagen van 16.00 tot 18.00uur bij u thuis bezorgen.

Wat moet u doen: stuur een mail naar info@desalonnuenen.nl of gebruik ons contact formulier en zet daarin wat u wilt met uw kleur en welk adres u het wenst te ontvangen. U kunt ook aangeven welke dag u voorkeur voor bezorgen heeft (zaterdag of woensdag) noteer uw 06 nummer erbij zodat we u een tikkie kunnen sturen voor betaling. En wij bezorgen het met liefde bij u thuis!

LET OP, de verfkit dient wel zo snel mogelijk gebruikt te worden (binnen 24 uur) ivm de houdbaarheid van de verf.


Blijf gezond en hopelijk tot snel!


06-05-2020 Lieve klanten,

Het verlossende woord was daar vanavond, per 11 mei mogen we weer open!

We staan te trappelen om iedereen weer te ontvangen maar om dit verantwoord te doen willen we het maximaal aantal klanten tot 8 personen handhaven. Op die manier kunnen we de 1,5 meter regel goed toepassen. 

Daarbij willen we dat iedere klant bij binnenkomst zijn handen ontsmet, zelf de jas weg hangt en plaatsneemt op de door de kapster aangewezen plek.

We begrijpen dat iedereen zo snel mogelijk geholpen wil worden daarom passen wij onze openingstijden aan en zullen wij doordeweeks met extra bezetting werken.

Afspraken inplannen gaat vanaf zondag online mogelijk zijn en telefonisch vanaf maandag. Liever hebben we niet dat u binnen komt voor een afspraak te maken, dit om drukte te vermijden. 

Normaals leggen wij de nadruk op dat als u klachten heeft zoals koorts, hoesten of verkoudheid dat u de afspraak uitstelt tot u 24 uur klachten vrij bent. Indien u zich hier niet aan houd staan wij in ons recht om u de toegang te weigeren,

Hopelijk tot snel allemaal weer, in goede gezondheid!


23-04-2020 Lieve klanten,

Helaas moeten we noodgedwongen dicht blijven tot 20 mei. Geen versoepeling voor onze prachtige branche. Maar het is niet anders, het groter belang gaat voor.

Wij hopen dat u allen begrip heeft en toch op ons wacht. Onze handen jeuken om u weer te gaan helpen. Wij zullen t.z.t. er ook alles aan doen om u zo snel mogelijk te helpen door middel van ruimere openingstijden. Wacht alsjeblieft op ons zoals wij ook op u moeten wachten.

Tot die tijd blijven wij verfkits voor u maken die u kunt ophalen op woensdag 16.00-18.00 uur en zaterdags van 14.00-16.00 uur. En natuurlijk voor product advies en verkoop.

U kunt ons ter aller tijden bereiken per mail info@desalonnuenen.nl voor informatie. Helaas is een afspraak inplannen niet mogelijk, vanwege alle onzekerheden omtrent het hoe, wat en wanneer we mogen openen.

We hadden gehoopt op beter nieuws maar dit moeten we samen doen...


31-03-2020 Lieve klanten,

Tot onze grote spijt moeten we onze deuren tot ten minste 28 april dicht houden. We snappen dat dit voor u ook een enorme teleurstelling is. Helaas kunnen we qua knippen niks voor u betekenen maar we gaan wel verf kits voor u maken. Deze kunt u eventueel per mail bestellen, er komen 2 pakketjes:

Contour en scheiding kit: 20 euro, incl. kapmantel, verf/waterstof, kwast, handschoenen en gebruiksaanwijzing.

Uitgroei kit: 30 euro, incl. kapmantel, kwast, verf/waterstof, handschoenen en gebruiksaanwijzing.

let op!!! deze kits dienen binnen 24 uur gebruikt te worden ivm de houdbaarheid van de verf buiten de tube.

De ophaalmomenten voor deze kits gaan zijn: 

Zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur en woensdag van 16.00 tot 18.00 uur. tevens kunt u op deze momenten bij ons terecht voor advies en producten.


Hopelijk tot snel en in goede gezondheid!

 23-03-2020  Lieve klanten,
 Het onvermijdelijke moet toch gebeuren; wij sluiten per direct onze deuren.
Het voelt niet langer verantwoord naar u toe en naar ons om door te werken.
Voor nu zijn we tot ten minste 6 april gesloten, we houden u via facebook en deze weg op de hoogte van eventuele ontwikkelingen.
Hopelijk zien we u na deze ellende weer gezond terug in onze spiegel!


16-03-2020 Momenteel volgen wij alle regels en hygiene maatregels op die volgens het RIVM gelden.


Voor onze en uw veiligheid willen wij daarom niet meer als 4 klanten tegelijk behandelen. Om dit te kunnen waarborgen is daarom nu tijdelijk de optie online afspraken maken niet beschikbaar.


Wij vragen aan u als klant om onze website en/of Facebook in de gaten te houden voor meer informatie, ook omtrent een eventuele sluiting.


Tot die tijd hopen wij op uw begrip en medewerking, dus vragen wij u met klem dat als u of uw huisgenoten niet fit bent, om u afspraak te annuleren/verzetten.


Hartelijk dank, namens ons allen van De Salon

E-mailen
Info